Dokumenty z ORP Orzeł do kupienia!!!
snajper
Programy licytujące mają swoje ograniczenia, ci do dużo licytują na aukcjach internetowych to wiedzą o czym mówię. Człowiek jest moim zdaniem lepszym licytantem od maszyny o ile ma dobry internet. Więc nie ma się czego aż tak bardzo bać.
Pozdrawiam Zelint (z pracy, więc jako gość:)
Pozdrawiam Zelint (z pracy, więc jako gość:)
Niniejszym informuję szanowną Załogę, że pomimo pozornego zastoju na FOW tematu nasze przygotowania ne ustały ani na chwilę.
Tych którzy rozmyślili się lub przeszacowali swoje możliwości finansowe lub czasowe prosze o poinformowanie mnie o tym do godz 20.00. Po tej godzinie Grom przyjmie do licytacji kwotę wynikającą z deklaracji... To nie są żarty, idzie o wasze pieniądze.
pozdrawiam i dziekuję wszystkim
trzymajcie kciuki
Tych którzy rozmyślili się lub przeszacowali swoje możliwości finansowe lub czasowe prosze o poinformowanie mnie o tym do godz 20.00. Po tej godzinie Grom przyjmie do licytacji kwotę wynikającą z deklaracji... To nie są żarty, idzie o wasze pieniądze.
pozdrawiam i dziekuję wszystkim
trzymajcie kciuki
-
- Kontakt:
gratulacje
Pozdrowienia i gratulacje od dywizjony okrętów podwodnych.
Dowcip??? prosze bardzo.
mowia ze wszystkie okrety sa podwodne. Lecz tylko niektóre sie wynurzają.....
zgodnie z obietnica oczekuje na skany dokumentów na uzytek dywizjonu okretow podwodnych oraz 3.FO.
pozdrawiam
POLISHSUB
Dowcip??? prosze bardzo.
mowia ze wszystkie okrety sa podwodne. Lecz tylko niektóre sie wynurzają.....
zgodnie z obietnica oczekuje na skany dokumentów na uzytek dywizjonu okretow podwodnych oraz 3.FO.
pozdrawiam
POLISHSUB
Nie wiem co mam napisać.
Jeszcze nie ochłonąłem. Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna. Cieszmy się bo to co jest własnością Polski wraca do domu nie za sprawą decydentów, a zwykłych ludzi.
@ Licytujący wcześniej.
Panowie Wam dziękuję bardzo serdecznie za zaufanie do osób piszących do Was przez internet, oraz zrozumienie. Jesteście naprawdę wspaniali.
Jeszcze nie ochłonąłem. Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna. Cieszmy się bo to co jest własnością Polski wraca do domu nie za sprawą decydentów, a zwykłych ludzi.
@ Licytujący wcześniej.
Panowie Wam dziękuję bardzo serdecznie za zaufanie do osób piszących do Was przez internet, oraz zrozumienie. Jesteście naprawdę wspaniali.
Ja zacząłem wątek, więc pozwolę sobie podziękować:
(w porządku alfabetycznym):
Crolickowi, za dobry wzrok,
fdt, za odwagę zajęcia się niewdzięcznymi sprawami finansowymi,
Gromowi, za licytację,
Markowi T., za przekazanie dalej wiadomości,
www.orzel.one.pl, za wsparcie,
"w" - za śliczny avatar.
A szczególnie wszytkim tym, którzy wsparli i poparli Groma: użytkownikom FOW, gościom FOW, anonimowym wielbicielom FOW!!!
Tak trzymać:
Viribus unitis!
Dziękuję!!!
Ksenofont
(w porządku alfabetycznym):
Crolickowi, za dobry wzrok,
fdt, za odwagę zajęcia się niewdzięcznymi sprawami finansowymi,
Gromowi, za licytację,
Markowi T., za przekazanie dalej wiadomości,
www.orzel.one.pl, za wsparcie,
"w" - za śliczny avatar.
A szczególnie wszytkim tym, którzy wsparli i poparli Groma: użytkownikom FOW, gościom FOW, anonimowym wielbicielom FOW!!!
Tak trzymać:
Viribus unitis!
Dziękuję!!!
Ksenofont
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?