Pancerno-lotniczo-itp OT z wątku o MW [wydzielony]

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

Awatar użytkownika
polsteam
Kontakt:

Re: Za kilka lat Polska będzie bezbronna na morzu?

Post autor: polsteam »

Wicher pisze:Jako, że Twój komentarz Piotrze znalazł się pod moim cytatem pozwolę sobie na jedno - proszę Cię, daj spokój temu. Szczególnie tu.

A jeśli chcesz drążyć ten temat to polecam lotnictwo.net.pl

nie chodziło o lotnictwo, tylko o fakt, że stenogramy nie muszą być koniecznie "niewzruszone" i oddawać w pełni i prawdziwie faktycznego przebiegu dyskusji w sejmie
zapewne to margines, ale się zdarza...
szafran

Post autor: szafran »

Natomiast ja poruszałem tematy lądowo-powietrzne żeby pokazać w jakim stopniu potrzebne jest szeptanie do ucha osobom odpowiedzialnym za WP. Wystarczy odpowiednio skutecznie szeptać i można jak najbardziej debilne programy realizować (albo mieć nadzieję, że będą realizowane). W przypadku MW RP to niestety nie skutkuje...
Awatar użytkownika
Marmik

Post autor: Marmik »

Natomiast ja wieczorem wyczyszczę wątek z wszelkich zbędnych naleciałości.
W związku z powyższym nie zalecam dokładania niczego więcej.
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
Awatar użytkownika
Marmik

Re: Pancerno-lotniczo-itp OT z wątku o MW [wydzielony]

Post autor: Marmik »

Szanowni Koledzy,
Wydzieliłem rozrastający się OT. Być może nie musiałem, albo i nie powinienem tego robić, bo wiele spraw w jakiś sposób zazębia się ze sobą, ale uznałem, że jeżeli nie "ukrócę" OT w tym momencie to potem już mi się w ogóle nie będzie chciało. Pewnym problemem było to, że niektóre posty były zarazem dotyczące tematu jak i OT. Być może nie wszystko podzieliłem najlepiej jak to możliwe, ale jak to mówią - tak jak jest tak musi być dobrze (z naciskiem na musi).
Nie traktujcie docelowego działu jako "dyskredytacja" poruszanych zagadnień. Od dawna już do Psycholi nie musi trafiać "wścieklizna", bo na szczęście niemal zanikła. Tak więc Psychole to "w ogóle offtopic", a ponieważ zdecydowaliśmy nie przywracać działów lądowo-lotniczych to jest to właśnie dział dla tych zagadnień.
Wierzę w Waszą wyrozumiałość i dyscyplinę, bym nie musiał tu znowu nic przenosić.
Oczywiście ten wątek pozostaje otwarty i można tu dyskutować o Andersach, Herculesach itp.
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
ODPOWIEDZ