Najnowszy nr Okrętów już w najbliższym czasie w sprzedaży.
Okładka z Orłem wygląda tak.
Miłej lektury.
Pozdrawiam. Waldek
waldemar.goralski@wp.pl

Uploaded with ImageShack.us
Nie dość, że epopeja, to jeszcze wciągająca. Czyta się jak dobry (ale to naprawdę dobry) kryminałALF pisze:No i uwaga na temat autora. Pan Krzysztof jest tego najlepszym potwierdzeniem. Jak z tematu drewno zrobić epopeję
Coś więcej ?goral_44 pisze:Witam.
Najnowszy nr Okrętów już w najbliższym czasie w sprzedaży.
Jedzieszramm pisze:To nie jest ORP Orzeł, ale ORP Sęp, bardzo nieudany render Orła po samej okładce moge śmiało wymienić 5 błędów!
Dzięki. Dobrze wiedzieć!ramm pisze:Orzeł nie posiadał na burtach w okolicy kotwicy tych prostokątnych ?otworów przelewowych? miał je bliźniak Sęp
Polery przy znużeniu pod wodą powinny być schowane
Dach osłony działa i kiosk powinny być zielone tak samo jak dziobowe stery głębokości
Orzeł nie miał na kiosku radionamiernika
Środkowy bulaj powinien być mniejszy od pozostałych
Wyście chyba wzięli ten rendery od gościa co zaprojektował Orła dla Małego Modelarza.
Mogę dalej wymieniać to mój ulubiony okręt znam każdą śrubkę
Podejrzewał że otwory przelewowe będą na wysokości czarnego pasa oznaczającego linie wody, a powinny być nad nim.
Edycja
Wspomniany przeze mnie model z Małego Modelarza
http://www.papermodels.pl/index.php?topic=5084.0
Tyle że ten sam temat, ten sam autor, poruszył w dwuczęściowym (owszem - świetnym) artykule w MSiO, w zeszłym roku. Tylko czy aby nie jest to powtórka, albo trawestacja? Niestety, jeszcze nie miałem nowych "Okrętów" w ręku.goral_44 pisze:Tekst o Solenie, to próba przedstawienia tego tematu od nowa. Autor dotarł do nowych materiałów.
Artykuł jest znakomicie zilustrowany rycinami i zdjęciami.