http://trojmiasto.tv/Teaser-filmu-o-ORP-Orzel-9548.html

Nieprawda! Orzeł dalej pływa. To on zatopił Kursk!!!Kidawa-Błoński zamierza posłużyć się jedną z legend, które krążą na temat jego zaginięcia, według której okręt zatonął podczas próby powrotu na Bałtyk.
A wcześniej załatwił Komsomolca.Boruta pisze:Nieprawda! Orzeł dalej pływa. To on zatopił Kursk!!!Kidawa-Błoński zamierza posłużyć się jedną z legend, które krążą na temat jego zaginięcia, według której okręt zatonął podczas próby powrotu na Bałtyk.
Jeżeli powstanie.Miner pisze:Film o ORP Orzeł powstanie głównie w Trójmieście
Dokładnie, jak zobaczyłem Fredka Kiepskiego, jako obrońcę Westerplatte, to płetwy opadają.super
Tylko nie bierzcie aktorów pokroju karolaka, szyca itp bo ten fil popsujecie
No i kto miał racjędessire_62 pisze:
Zobaczymy po wyborach czy film nie zostanie skasowany.
Realizacji nie doczeka się również inny projekt poprzedniego kierownictwa – format o okręcie ORP "Orzeł". O czym Chmiel poinformował już w lutym b.r. - Są inne opowieści związane z II wojną światową i wolę pokazać polskie bohaterstwo, kończące się zwycięstwem, a nie legnięciem z honorem na dnie morza – powiedział dyrektor Dwójki.
Hmm, jakieś to nielogiczne ...Nie wyobrażam sobie fantazjowania na ten temat. Znam mniej więcej ostatnią drogę "Orła" co do dnia i godziny. Wydaje mi się, że wiem, co się każdego dnia mogło dziać.
(...)
Pokażę gladiatorów, którzy wychodzą na arenę i muszą przetrwać. ORP "Orzeł" w moim filmie ciągle odnosi zwycięstwa, bo każdego dnia pojawia się na arenie inny rodzaj wroga.