Również korweta rakietowa 2208 otrzymała interesujący kamuflaż. Ciekawe co powoduje, że nadal brak podstawowego uzbrojenia?

ZH
Kamuflaz calkiem ciekawyZH pisze:Również korweta rakietowa 2208 otrzymała interesujący kamuflaż. Ciekawe co powoduje, że nadal brak podstawowego uzbrojenia?
ZH
Wybacz Waść ale wszyscy ludzie pojawiający się na tym forum liczą to i owo , doliczają się drobnych szczegółów w uzbrojeniu , w liczbie załogi itd.W M Wachniewski pisze:...ludzie, opamietajcie się!... Ja pamietam jednego, co to kiedyś chińskie torpedowce liczył, ale żeby Wy też..., nie, to nie dla mnie, spadam stąd, cześć!
Tym bardziej, że akurat Chiny stają sie powoli najbardziej znaczącym potencjalnym przeciwnikiem US Navy (i w perspektywie całego Zachodniego świata). Już omijając fakt, że wdrażają calkiem ciekawe pomysły; na razie powoli, ale ich plany rozwoju floty naprawdę robią wrażenie. Już choćby dlatego trzeba śledzić, co oni tam budują i jak to może wyglądać.shigure pisze:Wybacz Waść ale wszyscy ludzie pojawiający się na tym forum liczą to i owo , doliczają się drobnych szczegółów w uzbrojeniu , w liczbie załogi itd.W M Wachniewski pisze:...ludzie, opamietajcie się!... Ja pamietam jednego, co to kiedyś chińskie torpedowce liczył, ale żeby Wy też..., nie, to nie dla mnie, spadam stąd, cześć!
Czy Pańska wypowiedż bardzo lekceważąca wielu jak zauważyłem ludzi bierze się z faktu iż dotyczy to Chin ?.Kraju jak wiadomo komunistycznego ?.
Nie sądzę aby piszących i "liczących torpedowce" interesował ustrój polityczny a po prostu OKRĘT.Czy to żle że wybrał okręt należący do tej opcji politycznej ?.
Z wyrazami szacunku A.W.Worona.