Jako że po kilku latach dyskusji wciąż nie znamy odpowiedzi na to ważkie pytanie, postanowiłem przeprowadzić ankietę, która być może rozstrzygnie problem:
Iowa - pancernik czy krążownik?
Pozdrawiam
Ksenofont
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?
... jeśli mogę wtrącić swe skromne zdanie to zdecydowanie wzbogaciłbym ilośc wariantów odpowiedzi ponieważ TAAAAKIEJ kwestii w czterech punktach - w dodatku jeden możliwy ? - rozwiązać się nie da.
shigure pisze:... jeśli mogę wtrącić swe skromne zdanie to zdecydowanie wzbogaciłbym ilośc wariantów odpowiedzi ponieważ TAAAAKIEJ kwestii w czterech punktach - w dodatku jeden możliwy ? - rozwiązać się nie da.
Było więcej opcji (a jedna w drugą dowcipniejsza).
Niestety - program forumowy ucina wszystkie opcje powyżej czterech.
Czy management mógłby sprawdzić, co się popsuło
X
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?
Wiadomo, że Tymek robi sobie żarty, aczkolwiek nie wiem czy chciałby, żeby ktoś założył taką ankietę dotyczącą tematów, którymi On sam interesuje się na poważnie... Np. co znaczy skrót TP w nazwie polskich przedwojennych czołgów...
Zelint pisze:Wiadomo, że Tymek robi sobie żarty, aczkolwiek nie wiem czy chciałby, żeby ktoś założył taką ankietę dotyczącą tematów, którymi On sam interesuje się na poważnie... Np. co znaczy skrót TP w nazwie polskich przedwojennych czołgów...
Bukowa pisze:Jacku!
Już nie (od dwóch odcinków)
Pozdrawiam
Robert
Nie!
Aktor zmienił inicjały, ale agent już nie!
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...