Poszukiwanie ORŁA
Tak Karol, coś teń deseń udało im się odkryć.
O wszystkim możesz poczytać na stronie wyprawy:
http://www.orzel.balex.eu
A tak btw - nie uda im się raczej nic więcej odkryć, a już na pewno nie Orła. Okazało się, że to pole minowe 16B, które miało być. w/g słów ludzi z wyprawy, najeżone wrakami jest zwykłą pustynią. Przenieśli się teraz na pole 16A - przypuszczam, że i tu poszukiwania będą miały taki sam wynik.
O wszystkim możesz poczytać na stronie wyprawy:
http://www.orzel.balex.eu
A tak btw - nie uda im się raczej nic więcej odkryć, a już na pewno nie Orła. Okazało się, że to pole minowe 16B, które miało być. w/g słów ludzi z wyprawy, najeżone wrakami jest zwykłą pustynią. Przenieśli się teraz na pole 16A - przypuszczam, że i tu poszukiwania będą miały taki sam wynik.
Za dzień, za dwa, za noc, za trzy choć nie dziś...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
- dessire_62
- dessire_62
Na przykład dr Robert Ballard. Odnalazł Titanica, Bismarcka, Yorktowna, PT-109 na którym dowodził John F. Kennedy. Ale w każdym z tych przypadków miał ułatwione zadanie - wiedział gdzie szukać, znał przybliżone miejsca zatonięcia. Z "Orłem" miałby duży problem, bo wiadomo, że nic nie wiadomo.fdt pisze: Ekspertów czyli kogo?
- dessire_62
fdt pisze:Ekspertów czyli kogo?
Na Ballarda to pewno nie bylo by ich stać ,ale no fdt pewno tak.Baltic pisze:Na przykład dr Robert Ballard. Odnalazł Titanica, Bismarcka, Yorktowna, PT-109 na którym dowodził John F. Kennedy.

Niestety ludzie przygotowujący tą wyprawę jakoś od początku nie wzbudzili mojego zaufania,[te duże łyse głowy na zdjęciach-bez obrazy].Jeżeli Orła nie znalezli,czyli żle ,niestarannie przygotowali się do poszukiwań.No i ta nieomylność co do miejsca poszukiwań,granicząca z zarozumialstwem.
Zaraz pewno będzie o polskim piekiełku ?
. dessire 2.06.2008 pisze:Ja tam swojej kasy bym nie dał
- dessire_62