"Encyklopedia Okrętów Wojennych II WŚ"
Okręty Rzeczne
Bardzo fajna i ciekawa strona. Gratuluję
Poszukuję informacji na temat flotyli rzecznych Węgier, Rumunii i Jugosławii. Za wszystko z góry dziękuję. BKWB
Poszukuję informacji na temat flotyli rzecznych Węgier, Rumunii i Jugosławii. Za wszystko z góry dziękuję. BKWB
Z góry dziękuję. Na pewno się odezwę.jareksk pisze:Podaj meila i konkretnie jakich informacji poszukujesz. Postarm się coś podesłać.
mój mail: stryju68@poczta.onet.pl
PS: dziękuję za "Sverige"
dla mirasa:
http://www.history.navy.mil/photos/sh-usn/usn-name.htm
poszukaj tutaj, na pewno znajdziesz to, czego szukasz.
pozdrowionka
http://www.history.navy.mil/photos/sh-usn/usn-name.htm
poszukaj tutaj, na pewno znajdziesz to, czego szukasz.
pozdrowionka
tak jak Błyskawica krążownikiem opelotjareksk pisze:Bo Elbing był niszczycielemkarolk pisze:aha i jescze T-boot to okreslenie torpedowaca w Kriegsmarine, więc zastosowanie nazwy niszczyciel Elbing to ewidentne nadużycie wobec młodego pokolenia, które mna uczyć się prawdy, a nie wyników przemyśleń FOW, yellow card

Witam.
Od dziś moja stronka ma nowy wygląd. Mam nadzieję, że jest bardziej funkcjonalna. Została zaopatrzona w wyszukiwarkę.
Proszę o opinie czy teraz jest lepsza, czy wrócić do starego wyglądu.
Poza tym cały czas mile są widziane uwagi i poprawki co do treści. Te które już otrzymałem albo już są zamieszczone, albo będą w najbliższym czasie.
Pozdrawiam.
Od dziś moja stronka ma nowy wygląd. Mam nadzieję, że jest bardziej funkcjonalna. Została zaopatrzona w wyszukiwarkę.
Proszę o opinie czy teraz jest lepsza, czy wrócić do starego wyglądu.
Poza tym cały czas mile są widziane uwagi i poprawki co do treści. Te które już otrzymałem albo już są zamieszczone, albo będą w najbliższym czasie.
Pozdrawiam.
no te suwaki w dolnych tabelkach ułatwiają sprawę, chociaż przyzna się, że u góry zrobiłbym pływającą ramkę, ale to w końcu nie moja sprawa (no może poza tym, ze dziko to wyglada w rozdzielczości 800x600 w jakiej oglądam niemal wszędzie poza lapem) no i tło typowo morskie, szarostalowe, ;)poprzedniej wersji nie nalezy przywracać chocby ze wzgledów propagandowych, a jak już, to bardzo zmienioną