W te Święta miłości
Niech pokój zagości
Składam Wam życzenia
Oby wszystkie do spełnienia
Radości w Rodzinie
I ciepła przy zimie
Drodzy Koledzy, mam nadzieję, że wybaczycie domorosłemu poecie i przyjmiecie moje najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności.
Mam nadzieję spotkać się z Wami wszystkimi po Świętach i w zbliżającym się Nowym Roku.
Pomyślności, ciepła i troski ze strony innych ludzi, niezależnie czy uznajecie te Święta, czy nie, no i pomyślności w Nowym Roku, zas dla tych co nie przyjmuja tych powyższych, UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!!
ps. a jak gdzie jedziecie, to noga z gazu kochani, nasze drogi naprawdę nie nadają się do jazdy...
Silnych wiatrów, stopy wody pod kilem i wszelkiej pomyślności dla wszystkich forumowiczów czyli całej naszej załogi.
Załącznik to wszystkie zbudowane w mojej stoczni w 2004 r. przy znacznej pomocy forumowiczów.
Dziękuje za ciepłe słowa i ze swej strony życzę wszystkim spokojnych i radosnych Świąt. By Św.Mikołaj był wobec was szczodry, by spełnił wasze marzenia. I abyśmy spotkali sie w jak najliczniejszym forum na najbliższym sympozjum.
WSZYSTKIM WESOŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT.
Debilom- umysłowej lotności;
Prostakom- okrzesania;
Zawistnikom, aby z życzliwością patrzyli na czyjś sukces;
Starym kawalerom- miłości;
Tetrykom, żeby wyzbyli się zgryzliwości.
No to ja również.
Życzę całej załodze zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku, abyście dostali w nim wszystko czego Wy sobie zażyczycie.
! ! !