Dawno nie pisałem ale już wkrótce "odgrażam" się nadrobić zaległości

Powiedz jakie wrażenia po przejrzeniu- warte ceny zapodanej w 'Twym Empiku" ?

Stopa życiowa mi wzrosłashigure pisze:...no zobacz Grzechu ... nie wiedziałem że "dorobiłeś się swego Empiku"![]()
Nabyłem dziś, mam zamiar spędzić z nią weekend. Na razie mam za sobą 'Wprowadzenie'. Nie jest może porywające, ale... jest tam przynajmniej jedna ciekawa teza.shigure pisze:Powiedz jakie wrażenia po przejrzeniu- warte ceny zapodanej w 'Twym Empiku" ?
było do wygrania...shigure pisze: Póki co pojawiła się kolejna pozycja z "...kotwiczki" - czyli "U-380 Okręt z koniczynką" - Hans-Joahim Roll,Michael Besler.
nowosc bo w marcu bedzie nastepne wydanie i duzo tanszeMiKo pisze:2003 to żadna nowość! Na googlach są fragmenty.
A mógłbyś to rozwinąć. Książka czeka w kolejce do zakupu i nie wiem czy warto.Krzysztof Gerlach pisze:Tak to bywa, gdy recenzent mniej wie w recenzowanym temacie niż autor (któremu też sporo zabrakło z wiedzy ogólnej o omawianym okresie, ale się tym nie przejął) i chce być na dodatek miły. Łatwo go wtedy przekonać do tez i do "dogłębnej weryfikacji źródeł".
Krzysztof Gerlach
Książkę - tak, recenzji - nie. Parę uwag do książki znajdzie się w: http://fow.az.pl/forum/viewtopic.php?f= ... 89#p131507 i w dalszych postach.